2014 m. rugsėjo 30 d., antradienis

Skirtingų spalvų debesys mėgautis 2008-12-09 13:30:18

Statyba ir rekonstrukcija.







Skirtingų spalvų debesys mėgautis
2008-12-09 13:30:18

Prisiminkite pirmykščių jausmas nuo tokių žodžių kaip зефир, безе, суфле, мусс. Visa tai - dažniausiai gėrybės, сутью kurių yra lengvumo ir воздушность. Dabar prie jų присоединилось ir звучное испанское žodį "еспумас", o tai reiškia вспененный, panašus пене ("Эспума" ispanų ir bus putos). Lyginant su beveik невесомыми еспумас безе ir суфле покажутся senamadiškas ir sunkūs.

Tai žodis, taip pat visiškai naują technologiją virimo rafinuotų patiekalų, užkandžių ir desertų atvedė į кулинарную praktika garsaus visą pasaulį, ispanų virėjai Ферран Адриа. Tuo labiau, kad techninių priemonių, tokio būdo egzistavo jau seniai: jei naudodami suspaustas dujas galima вспенивать vandenį ir vyną, tai kodėl gi ne pabandyti padaryti tą patį su привычными produktais? Гурманы velenu повалили jo restorane "Alas Булли", išgirdęs, kad ten patiekiamas kažką oru, turi неземной skonis ir pastumia "rojaus malonumas". Tačiau didžiausia сенсацией tapo tai, kad visus šiuos stebuklus, kurie prieš keletą akimirkų buvo šviežiais daržovėmis ir vaisiais, превращались į švelnus ir lektuvas debesis tiesiog per dalį sekundės. "Debesis" mažai skonis, kvapas ir spalva, savo "tėvo", tik visi šie kokybės, kaip būtų tobulintos, taptume изысканнее ir driežas.

Įsivaizduokite minia темпераментных atvykstant ispanai, aistringai выдыхает: "O! Эспума! ", Jaunųjų gražuolių, kurie nemoka ir nenori slėpti malonumą vargina вкусовых pojūčių, jų кавалеров, kurie nežino, kad pageidauti, - savo mėgstamą ar šie бесподобные prekes. Bet juk yra dar vaikai, kurie išreiškia savo susižavėjimą daugiau aiškiai ir tiesiai: jie iš karto įsimylėjęs išauga tiesiai į akis magija gėlių, iš взбитых grietinėlės, ягод ir vaisių.

Пропитанная energetikos pietų šalies, "ispanų putos" pradėjo триумфальное procesija pagal planetoje. Žodis "еспумас" staiga tapo labai madinga, o patiekti virti todėl gėrimai, užkandžiai, desertai buvo престижным ne tik restoranuose, kavinėse ir baruose, o ir namų šventėms, ir торжественных приемах.

PALETĖS norėdami кулинара


Tikiuosi, mes Jus заинтриговали? Taigi, kas yra "еспумас", ir kodėl jis tapo toks populiarus? Tai būdas perdirbti produktai, kuriame kiekviena jo nedidelę dalį tarsi раздувается, kaip ir muilo пене, kai į jį дуешь į трубочку. Suprantama, produktas, kad ir kokia ji bebūtų: uogos, vaisiai, daržovės, pieno ar jūros gėrybės - pirmiausia šlifuoti. pasilinksmink ir pridėti jam полужидкую консистенцию. Tada supilkite į aparatas, primenantis sifonas skirtas газированной vandens, ir už jį ypatinga баллончиком su suspaustu dujomis. Tiesa, anglies dioksido, kuris naudojamas vandens, čia nėra gera - susidaro углекислота расщепит baltymų ir kitų maistinių medžiagų. Šiam tikslui taikomas инертный dujos, kuri ne tik yra saugūs žmonių sveikatai'aš, bet ir apsaugo produktą nuo aplinkos poveikio deguonies, esančio ore. Paprasčiau tariant, produktas nėra окисляется, išlaikant tokiu būdu savo pirminę spalvą, skonį ir aromatą. Перевернув aparatas ir paspausdami svirtį, jūs gaunate bet porcijos tai labai daug oro masės pagal Savo poreikius. Tokiu atveju apimtis gauto produkto viršija pagrindinis n'ять kartą. Įsivaizduokite, koks taupymas, kiek svečių galima pamaitinti! Tačiau šios гостеприимной хозяйки svarbiausia ne tai, o puiki galimybė nustebinti pakviestų кулинарными шедеврами ir originalus оформлением patiekalų be didelių pastangų.

Garsaus кулинары visų amžiaus славились умением ne tik skaniai paruošti patiekalą, bet ir prabangiai papuošti jį. Atvyksta į restoraną ar į svečius, mes pirmiausia atkreipiame dėmesį į formalumus, patiekalai, o jau tada įvertinti jo skonį. Produktai, kuriuos mes valgome, turi ne tik питательностью ir полезностью, bet ir grožiu, ir šios jiems pati gamta. Ir visą tą meną puošti ir gražiai patiekti patiekalus mokosi per metus, ir šiame mene yra pripažinti meistrai, kurie lieka недосягаемыми net profesionalams.

Bet dabar kalbama ne apie профессионалах, o apie mus su jumis - juk ir kasdienybėje grožio norisi ne mažiau, nei tiesiog valgyti. Senovės клич "Duonos ir vaizdų! " Šiandien gali būti įgyvendintas lygio šeimos застолья ar susitikimo draugai, ne tik restorane, bet ir namuose, viloje, ir net пикнике kur nors gamtoje. Siūlomos Ферраном Адриа technologijos pažodžiui раскрепостила kaip savininkams, nedidelių kavinių ir barų, taip ir namų хозяек, padėdamas jiems į rankas puiki priemonė išraiška savo individualybės. Paletės pat dažų, kalinių kiekviename gamtos produktą, tikrai yra beribis: raudona braškių, abrikosų, apelsinų, rausvos spalvos, persikų, žalia, kivi, mango geltona, снежно-baltas kremas, tamsus šokoladas... O kiek šviesių dažų mums daržovės ir kiti produktai - свекла, špinatai, morkų, pomidorų, šparagai, raudona ikrai, žuvis, kepenys, сыры ir t. t. Todėl teptuku ir dažais rankose, полотном pats gali tapti bet kuri rankšluosčius, kurią Savo galias paversti į rankšluosčius-самобранку.

MANGO IR ŠIEK TIEK FANTAZIJOS

Čia pats laikas būtų pateikti keletą receptų, kurie atskleidė būtų galimybes šio būdo maisto produktų. Bet Jūs jų ir taip прочтете šiame puslapyje. Tegul geriau пофантазируем. Tarkime, svečiai susirinko Turite viloje, ir Jūs nusprendėte savo prašome gaivus десертом. Visi žino, kiek vargo pristato ledai: jį reikia pirkti, pristatyti, išsaugoti šaldytuvas iki tam tikro momento, paskleidžiamos ant padėklo, papuošti. Намучишся! Bet jūs Turite збивач (o geriau du), o šaldytuvas - grietinėlė ir įvairių sulčių. Заливаете vienas aparatas охлажденные grietinėlės, o į kitą - sulčių, pavyzdžiui, манговый arba ананасовый, susukti баллончик, ir ramiai развлекаетесь kartu su visais. Jūsų žvaigždučių valanda į priekį, kai утомленные saule, теннисом ir флиртом svečiai взмолился: "būtų Gerai kur nors холодненького! "

Tada Jūs lengvai mostu достаете iš šaldytuvo sifonas - ir akyse mes изумленной publikos virš дюжиной креманок akimoju pakyla oranžiniai-balti oro kalnus. Pridėti paskutinis brūkšninių tenka kivi ar ягодку клубники iš viršaus - ir išskirtinį gėrybės atlikta. Taip pat lengvai rengiasi mielas kokteiliai: į puodelį наливается vyno arba sulčių, iš viršaus облачко skanus putų, ryškų соломинка довершит vaizdą.

Фантазируем toliau: svečiai alkanas, Jūs, beje, taip pat. Bet kam gi medžioklė leisti laiką virtuvėje, ruošdamas maistą visą ораву! Bet Jūs предусмотрительны: балык семги jau griežinėliais ant padėklo, liko pasiskirstymas pagal тарелкам ir kiekvieną "пшикать" dvi čiuožyklos - желтоватую ir žalią. Tai - iš anksto приготовленное į взбивалки tyrės iš bulvių ir шпината, karšto, beje. Gražiai, greitai, lengvai, bet jei tai dar ir питательно!

Ateina laikas вечернего kavos. Горка взбитых grietinėlės akimirksniu pakeis jį капуччино. Prie jo priklauso pyragai? Prašome - sausainiai ar skiltelės бисквита выкладываем pagal "розочки" взбитых grietinėlės ir to paties мангового įmasažavimas. Nepaprastai skanus ir visiškai saugiai figūros.

SVEIKAS'AŠ IR MALONUMAS VIENAME БОКАЛЕ

Štai mes ir priėjome iki pačių, ko gero, aktuali daugeliui moterų tema. Стройная figūra ir aistra лакомству - viskas absoliučiai nesuderinami. Nuo ko labiausiai kenčia moterys, kurios изнуряют save įvairių диетами? Nuo trūkumo вкусовых pojūčių, nes tenka daugeliu atvejų patys atsisako. Еспумас atleidžia Jus nuo šio diskomfortas. Nuo putų, kai visi norite, ne растолстееешь, o malonumas gausi tiek pat, ir net daugiau. Jūs būdo еспумас yra viena paslaptis: jis ne tik saugo, bet ir kuo pasireiškia skonio pirminį produktą, kaip būtų atskleidžia savo sielą. Geroji консистенция ir patogumą produkto daro jo skonis labiau perpildytas ir apčiuopiamas, įtraukiant beveik visų вкусовых receptorių.

Jūs galite abejoti - ne saviapgaulė, ar tai? Valgyk ir nieko gauni? Kaip tik atvirkščiai. Šis būdas, dėl greičio ir стерильности virimo, герметичности ir trūksta kontakto su oru, išlaiko ne visi naudingų savybių produktą. Norėdami palaiko sveiką mitybą yra svarbus veiksnys. Ir nors pagal skaičių Jūs'їдаєте mažiau, pamaitinimas ateina greičiau, ir maistas усваивается išsamiau.

Prie to paties, еспумас jei ne panaikina, tai pakeičia daugelis dietos. Pirma, gali sunaudoti mažiau kalorijų, didinant apie'apimtį. Antra, tai yra galimybė maistą skanus ir gražus desertas, nenaudojant aliejaus, kiaušinių ir riebalų grietinėlės. Trečia, net labiausiai обыденные produktų technologijos еспумас įsigyti egzotiškų skonį ir išvaizdą. Jūs gaunate malonumą ir ne мучаетесь угрызениями sąžinės. Tai ar ne, puikiausiai!

Ir dar vienas receptas grožis, kuris nereikalauja aukų. Nepaisant gausa visus būdu kosmetikos priemonių, moterys visame pasaulyje naudojasi kaukės iš natūralių produktų. O jei šios kaukės virti metodas еспумас, poveikis, bent bus triple: lengviau taikyti ir geriau впитывается, ilgiau išlieka. Prie to paties, naudoti tokią kaukę ir patogiau, ir gražiau.

Kol kas ir mes su Jumis nustatė šio незамысловатой новинке (apie techninę pusę vėliau) vieni privalumai: estetinis ir чувственное įdomus, naudingas sveikatai'aš, sutaupyti laiko ir jėgų, galimybė kūrybinės saviraiškos, o taip pat - susižavėjimą ir pripažinimo iš aplinkinių. Minusas tik vienas: neilgai ir Jums teks būti dėmesio centre ir apie'objekto pavydo. Na, kas удержится nuo pagundai tapti savininkas taip необременительным ir naudinga namų (o, galbūt, ir verslui) juokelius? Po to, kai Jūs jau įrodė sau ir aplinkiniams, jos бесспорные privalumai...

ŠALTINIS: http://www. womanonly. lt

Šaltinis: http://stroymart. com. ua

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą