2014 m. gegužės 20 d., antradienis

Stiliaus Ferrari 2006-11-09 14:25:44

Statyba ir rekonstrukcija.








Stiliaus Ferrari
2006-11-09 14:25:44

Virtuvės ausinių dabar taip pat yra įtrauktos į sąrašą, ", portretų" dalykų, ženklų супердостатка - tarsi automobilio "Порше", asmeninio lėktuvo ir lobiai nuo Van Cleef and Arpels. Visa tai galite ir nenaudoti, bet užtat malonu блеснуть. Mūsų su jumis modernumo, gerbiami skaitytojai, pilnas įdomių paradoksų ir странностей. Ir jie įsiskverbia net į tokius, atrodytų, konservatorius ir банальные sferos, kaip virtuvė. Na virtuvė ir virtuvė, kad joje gali būti neįprasto? Namų židinys, kambarys valgio, rinkinys кастрюль, сковородок ir įrankiai maisto ruošimui - štai, ko gero, ir viskas. Visa tai taip, tačiau... Pirmoji странность yra tai, kad virtuvę, šiandien jos kaip sugalvojau daryti ir suprojektavo moteris, o pakeičia neatpažįstamai - vyrai. Į 1926 m. выпускница Венской mokyklos architektūros Маргарете Шутте-Ліхотскі paėmė chronometras, просчитала metu, reikia į skirtingas virtuvės reikalus, ir supratau, kad dėl atliekų įrenginio vietos daug laiko prarasta veltui. Siekiant sumažinti šių nuostolių, ji ir suprojektavo savo "франкфуртскую virtuvę", умещается aikštėje 6, 5 kvadratinių metrų. Ji pasiūlė типичную многосекционную virtuvę su įmontuotą į jį мойкой ir viryklės, оборудовала virš viryklės вытяжное skylę ir padarė dar vieną рацпредложение - statyti лішівшуюся jis girdimas visada virtuvės baldai ant betono pagrindo, tai yra, įdėti ją į inter'ep, neprarandant kai tai nė vieną kvadratą centimetro. Taip išmanu. Ir, nepaisant to, kad tada architektai į юбке stebėjo косо, šiais metais tapo bėgant Didelis поваренной reforma. Kas vyko po to vyrai-dizaineriai? Puošti ir patyliukais pakeisti tai, ką sugalvojau daryti ši didi moteris. Beje, trimis būdais. Pirmasis iš jų - klasikinis, - tai парадная stalo su stulpelių ir карнизами, kai virtuvė yra skirta moterims, kurios mato save хозяйками rūmų, netyčia įėjo į поварисі поинтересоваться meniu. Antra, labiausiai paplitęs stilius - country, kai virtuve savivaldybės bute украшается įvairių горшками-бочонки, bagažo расцветает raudona-baltas langelis, o кафельной plytelėmis - цветочки, iš gerų vietų торчат салфеточки su мережкой, o sienos развешаны гирлянды iš репчатого lanko ir raudonieji pipirai. Kam-kam, o mums šis principas klirensas yra gerai žinomas dėl mūsų кухням ne toks tolimų laikų, kai trūksta geros buitinės technikos ir užsienio baldų хозяйки bandė kompensuoti kaupu петриковской росписи, косовской plytelės ir дымкой полесской keramikos. Dabar viskas, kas liko brangiausia, šis stilius gali pakeisti išėjo iš mados šiukšlių į сдержанное ir цивилизованное country nuo Scavolini. Tačiau, kaip bebūtų, buvo daug gerbėjų "дворцовых" ir "деревенских" virtuvių, paveldėtoja "франкфуртской" močiutės (tai yra, virtuvės рациональном, modernaus stiliaus) juos aplenkė. Būtent jie ir kelia šiandien авангард už virtuvės procesą. Tiesa, pergalės, jie nepastebimai įsigijo kokybės, visiškai nėra numatytas jų прародительницей. Jie kaip ir anksčiau ir toliau kovoja su viskuo plius, bet atrodo, plius ir ten tampa pati virtuvės возня ir maistas, ir likti virtuvėje dizaineriai kaukė pagal kokius nors daugiau vertas užsiėmimai. Bet čia mes jau sklandžiai pereiname prie kito keisti. Странность antroji. Jūs manote, virtuvės perka dėl to, kad ten virėjas? Klystate: ne visada. Virtuvės ausinių dabar taip pat yra įtrauktos į sąrašą, ", portretų" dalykų, ženklų супердостатка - tarsi automobilio "Порше", asmeninio lėktuvo ir lobiai nuo Van Cleef and Arpels. Visa tai galite ir nenaudoti, bet užtat malonu блеснуть. Specialistai greitai nesupranta šios tendencijos ir dabar kuria kai kurie projektai virtuvė kad kapitonas, kuris mėgsta parodyti svečiams ir draugams, kad jis turi (ir, esant norui, gali). Tam, kad paspausti svečių į širdį, šeimininkas toks virtuvė, pavyzdžiui, pasakys, kad sukūrė jį visame pasaulyje garsus dizaineris automobilio Ferrari, asmeniškai maestro Пенінфаріна! Po tokio supratimo, kaip sakoma, komentarai nereikalingi. Šioje virtuvėje apskritai galima ne virėjas niekada, bet užtat jaučiasi joje vis королевски! Tokia virtuvė labiau primena oda brangi transporto priemonė. Joje visi pasirūpinta tuo, su суперудобством ir komfortu. Paspaudus mygtukus jūs регулируете jėgą ugnies stovetop, naudojant borto comp'ютера программируете trukmė virimo paukščiai į krosnį. Atidarius "бардачок", o ten - peiliai, ложки ir šakės, утопленные kiekvienas pagal savo pagilinti. Kvapas присмаленого? Jokių problemų: kaire ranka viešų бесшумную вытяжку, dešinėje - sistemą самоочистки. Iki galo стерильности. Космонавты, manau, turėtų mirti iš pavydo. Savaime suprantama, čia taikomi tik aukštųjų technologijų. Kaip pagrindas eina tos pačios medžiagos, kaip ir aeronautikos ar kosmoso pramonėje. Taip taip, tokia virtuvė nėra skirtas kasdien готовки. Ji, jei galima taip išsireikšti, kaip vakare gown iš кутюр - jos nėra dėvi kiekvieną dieną. Странность trečioji. O kur, kyla klausimas, rasti vieta jiems - борщей ir вареников su вишнями, viso to pirminio, nei be virtuvės ūkio? Kas-kas, o jie-tai niekaip į modernią virtuvę ne tinka. Посудите patys. Imtis italijos virtuvės panašaus Ernestomeda, Binova, Effeti, garsaus vokietijos SieMatic. Kokia paprastumas, kokios švarios linijos! Labiausiai минималистичный iš italijos мінімалістів N'еро Ліссоні daro virtuvė Boffi, kur taip nėra nieko nereikalingo, kad beveik išvis nieko nėra - vieni horizontali, vertikali ir gražių proporcijų. Kai kuriuose modeliuose ir rankenos nėra торчат, o утопают nepastebimai. Medžio, metalo ir balta spalvos - štai ir viskas. Labai gražus ir švarus, kaip ir vaistinė, operacinės, laboratorijos, dėl cheminių atliktų eksperimentų. Ten ne visas puodas приживется, o taip pat tokia, kaip laboratorinės įrangos: arba skaidrus arba metalinis ir be jokių ten цветочков - kaip Alessi - kodas "chirurginės įrangos" virtuvė. O imtis kitų šedevrų šiuolaikinio dizaino - virtuvė Фабио Казираги, kad veikia su Binova. Iki ko gera! Aiškus ritmas, kad išvaro kiekvieną netvarka, santykis linijas, apie'kiekius ir spalvų: juoda pranašumą - balta nuokalnėje, balta pranašumą - juoda nuokalnėje, skaidrus pranašumą - mėlyna nuokalnėje modelis Continua. Kaip супрематические drobės. Taigi, jūs супрематические drobė puodai bus įdėti? Ne, nereikės. Tačiau jei šie virtuvės dar сяк-taip потерпят buvimas mėgstamų мисок ir produktus, tai tokį šedevrą radikaliai минимализма, kaip virtuvė architektas ir dizaineris John Паусона, suvokia bet apie'objektų apskritai. Nuostabi švarūs tiesioginių kampų ir griežtų linijų pažeidžia tik дугой išsikištų iš čiaupo. Beje, su минимализмом visada taip. Dizaineris yra nutapęs, pašalinti visus nereikalinga, o tu-kaip nori, taip ir gyveni. Geriau gyveni ne дыша, nes visi испортишь. Вторгаться į tokią virtuvę su ничтожными картофельными очистками, kad ir kokios priežastys-tai gabalus sūrio, крошащимся duona tiesiog ne комильфо. Na argi ką įdėti į sklandžiai paviršiaus nuostabiu raudonumą, pipirai, vienas akinantys citrinų, ir šio натюрморта bus pakankamai. Странность ketvirtoji. Pastaba'atminkite, kad sakė Тарас Бульба savo sūnui? "Aš tave pagimdė, aš tave ir vb'as". Taigi, dizaineriai, породили visą šią стерильность ir "švarūs linijos", matyt, pajuto, kad переборщили. Kaip kitaip suprasti kyla į mados ryškios juostos ir повсеместную apšvietimą? Kad tie хозяйки, kurie patiria ypatinga aistra технократическим formoms, jaustis virtuvėje smagiau, dizaineriai tapo sugalvoti kažką primena, kavinės ar baro. Be ryškių spalvų (mėlynos, raudonos, сиреневого, oranžinės), матового stiklai, pažymėtą skriptą iš vidaus, atsiskaitoma iš virtuvės барные atramos - tešla, значітца, помеси, m'mėsos перекрутила ir kokteilių sau смешала. O gal tiesiog atėjo naujos kartos dizainerių, kurių tapo навевать скуку baldai, вытягивается ant sienų? Pirmiausia jie pradėjo nustato centras taip vadinama "nuo" - plokštės ar kriaukle demonstruoja ir darbo stalas. Vėliau kai kurios dėžės plieno закруглять ir pateikti į priekį kaip корабельного nosies, kaip авангардистских virtuvės Giemmegi. Toliau prasidėjo vietinė karas su навесными шкафчиками. Jie, žinoma, puikiai taupo vietą, bet nuobodu nuo jų, taip ir тянуться iki jų nėra labai patogu. Kodėl turi kentėti tie, pas ką vietos taupymas nėra verta darbotvarkę? Prieš porą metų " Strato очаровала знатоков ir mėgėjams už virtuvės dizainas, kad buvo dar мебельный salonas Milane, su savo nauju produktas - virtuve, kur vietoj apatinių тумб ir навесных spintelės su'atsirado lentynas. Tiesa, minimalus grindų plotas virtuvių Strato - 50 kvadratinių metrų. O jau apie kaina ir visai промолчим. Štai ir N'еро Ліссоні į virtuvės Latini ir kai kurių naujų modelių Binova vietoj навесных шкафчиков pertvara. O virtuvė Regula nuo Binova ir visai распалась į atskirus elementus - atskirai valymas, atskirai viryklė, atskirai stalo, atskirai spinta indai, ir visi - į aukštųjų kojomis. Šių ножками, kurie, atrodė, amžiams dingo iš mūsų virtuvių, кичатся šiandien ir virtuvės SieMatic, anksčiau славились tuo, kad visa цокольная dalis buvo iš jų paimta įvairių naudingų dėžutėmis. Apskritai, минимализм минимализмом, o noras помахать rankena "франкфуртской" старушке krinta į akis. Štai tokius stebuklus stebimi pradžioje trečiojo tūkstantmečio. Žinoma, dizaineriai naujų virtuvių sakys: atseit, visa tai mes изобретаем, kad prašome хозяек ir palengvinti jiems gyvenimą. Kad сковородки patys savimi жарили, o ponios į virtuvę aplankė tik tiek, grožėtis. Mes jiems, žinoma, ne поверим. Bet jei jau būti iki galo sąžiningi - tokiais pažaboti kas tai yra. Заходите, m'яко поворачиваете rankena конфорки, kaip uždegimo raktas, ir sakai: - Važiuoti!
ŠALTINIS: Verslas +...

Šaltinis: http://stroymart. com. ua

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą