2014 m. sausio 5 d., sekmadienis

Organizacija virtuvės

Pagrindinis kriterijus projektavimo virtuvė - funkcionalumą. Daugiausia virtuvė namuose naudojamas pagal paskirtį: jis rengia visai šeimai. Šiuolaikinė virtuvė - dažniausiai "продвинутое" patalpa namuose, насыщенное buitinė technika ir baldai. Svarbiausia, kad tokiu atveju joje liko vieta уюта ir sielos šilumos, juk būtent čia susirenka į šeimos patarimas, čia kviečia į посиделки artimi draugai.

Nesvarbu, stilių, dizaino, interjero'иер jūs nepadarė - country, модерн, aukštųjų technologijų, - puikus virtuvė dirbs tik išlaikant pusiausvyrą grožio ir funkcionalumo.



Patogumas virtuvės priklauso nuo jos грамотного planavimas. Eksperimentai parodė, kad per išmintingą planavimo virtuvė galite sutaupyti iki 60% kelio ir 30% laiko.

Specialistai pataria laikytis nuoseklumo darbo vietų pagal maisto ruošimo technologija: šaldytuvas zonoje produktų laikymo; darbo vieta pirminio valymo produktai; valymas produkto, šiame rajone yra įsikūrusi konteineris atliekų; galutinė разделка produkto, pjovimas, шинкование; тепловая apdorojimas, maisto, варка ; сервировка.

Pagrindas planavimo priemonėje virtuvė yra laikoma darbo trikampis, kurį sudaro šaldytuvas, kriauklės ir plokštes. Pabandykite etapai kelio šaldytuvas - viryklė - valymas sumažinti iki minimumo. Idealus atstumą tarp kampų šio trikampio laikomas atstumas nuo 3 iki 6 metrų.

Virtuvės viryklė - pagrindine sankryža į šį šlovingą kelią. Todėl ir jai turėtų būti centre, arčiau ventiliacijos ir atokiau nuo lango, nes per langą būna antplūdis oro (o ne вытяжка).



Šalia viryklės - darbo stalo ilgis ne mažesnis kaip 90 cm. Grindys virtuvės, spintos - pagrindas darbo vietos. Навесные spintos turi būti tokio aukščio, kad šeimininkė galėtų laisvai griebtis ranka iki lentynas, bet ne toliau nei už полметра nuo paviršiaus darbalaukio. Aukštis standartinės spintelės 650 mm. Patogus operacija, ir gerai dera su bet kuriuo inter'иер kampines spintos.

Pagrindinis principas apgyvendinimo plovimui - patogumas. Ji neturėtų būti toli nuo plokštės ir su'sudurti su ja bendrą darbo paviršiumi.

Ypatingas vargo pristato šaldytuvas, kai netinka pagal augimą. Pastaba'atminkite, kad šaldytuve nėra уживается nuo viryklės ir отопительными prietaisų.

Geras variantas, kvadratinės virtuvė bus островная išdėstymą, kai viduryje patalpos, montuojamos viryklės, невысокий atviras spinta, stalas.

Koks specialistas teikti pirmenybę: "solo" ar įterptųjų? Šiandien встраиваемая technika labiau populiarėja, nes leidžia atliekame visus dizaino sprendimus. Prie privalumų įterptųjų technologijos, be to, kad ji puikiai atrodo su baldais viena bloko, galima priskirti ir гигиеничность. Prie privalumas technika "solo" gali reikšti jos mobilumas: norėdami perkelti plokštes, nereikia judinti baldus ir keisti savo aplinką.



Kai organizacijos apšvietimo virtuvėje šviesos sąlyginai galima suskirstyti į viršų ir darbo. Kambarys erdvus virtuvė turi būti turi specialių šviesos ir prietaisų, bendros paskirties. Bendro apšvietimo оптимален viršutinė, tolygiai paskirstomos šviesa, gausiai ir m'švelniai pylimo pakartoti.

Renkantis spalvų sprendimai pastaba'atminkite, kad šiltų spalvų - oranžinė, raudona, geltona - sukelia apetitą. Balta spalva reikalingas, jei virtuvė maža - ji "раздвинет sienos".

Virtuve bet namuose yra ypatingos rūšies juostos eksperimentų. Čia galite pasitraukti nuo bet kokių taisyklių ir principų, todėl svarbiausia taisyklė čia viena - kad būtų jauku, patogiai ir racionaliai. Ir skanu!



© Straipsnis parašytas specialiai bendrovės ВИРА. Kai yra visiškai ar частичном naudoti medžiagų nuoroda www. eremont. lt обов'būtina

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą