![](http://www.stroimdom.com.ua/images/articles/big/589.jpeg)
Patogumai interjero virtuvės gali поспособствовать naujų pažangių idėjų, kurios virtuvių gamintojai stengiasi pristatyti į jų dizainą.
![](http://www.stroimdom.com.ua/user_content/site/images/udobnie_kuhni1.jpg)
Pirmas dalykas, kuris ateina į galvą, tai atskirti erdvės specialius funkcinės zonos.
![](http://www.stroimdom.com.ua/user_content/site/images/udobnie_kuhni2.jpg)
Yra nuomonė, kad zonos turi būti penki. Dvi sritys skirtos maisto ruošimui ir saugoti maistą. Dar trys norėdami indai, buitinė chemija ir šiukšlių.
![](http://www.stroimdom.com.ua/user_content/site/images/udobnie_kuhni3.jpg)
Kiekvienoje zonoje yra daug sprendimų, siekiant baldų.
![](http://www.stroimdom.com.ua/user_content/site/images/udobnie_kuhni4.jpg)
Taip pat svarbią vietą užima vadinamosios darbo trikampis su вершинами - valymas, viryklė bei šaldytuvas. Atstumas tarp вершинами turėtų sudaryti apie 3-4 metrų.
![](http://www.stroimdom.com.ua/user_content/site/images/udobnie_kuhni5.jpg)
Удачная taip pat planavimas forma lotynų raidės L.
![](http://www.stroimdom.com.ua/user_content/site/images/udobnie_kuhni6.jpg)
Na ir žinoma virtuvė turi kreiptis į savo augimą, džiuginti akį ir suteiks malonumą.
![](http://www.stroimdom.com.ua/user_content/site/images/udobnie_kuhni7.jpg)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą